top of page
  • Yazarın fotoÄŸrafıHavva KUNUT

Çirkin Mi? O Da Ne? Sen KENDİN Olunca Güzelsin.


Neydi bu bizi strese, üzüntüye, depresyona götüren? Yeri geldiğinde insanları intihara bile götürecek o saçma kalıp neydi? Ha, buldum çirkin. Çirkinsin sen. Gözün çirkin, burnun yamuk, göbeğin var, saçların kırık dolu bakımsız, çirkinsin işte. Ne yani bu mu? Birilerinin güzellik anlayışına ters gelince çirkin mi oluyoruz?


Bize ne ya, birilerinin beğenmedikleri şeylere koydukları yargılardan. Bir geç aynanın karşısına, bak. Çok güzel gözlerin var, saçların var, sağlığın yerinde. Kendin kendinde fazla buluyorsan kilonu spor yaparsın, değişiklik istiyorsan saçını kesersin, boyarsın. İnsanların dediklerine bakma. Hayat senin hayatın.


Kendine bak, kendi isteklerine. Kendi yargıların olsun. Boş ver insanları ya. İnsanlar hep konuşur, hep kusur ararlar ve beğenmedikleri her şeye çirkin der, bok atarlar. Sen kendin ol. Kendin olunca güzelsin. İnsanları oldukları gibi kabul edince daha güzelsin. İnsanları kendi gibi olmalarından alı koyan yargılarla, düşüncelerle savaşınca çok daha güzelsin. Çirkin olan insanların zihniyeti.

2 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

An

Yazı: Blog2_Post
bottom of page